Emergency 1-4
Menü
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Társalgó
 
Linkek
 
Emberek

Mentők:

MEDIC/Orvos

ár: 75
Képes sérült embereket és egységeket meggyógyítani.

 

 

PARAMEDIC/Ápoló

ár: 25
Képes sérült embereket a járműbe tenni.

 

 

 

RESCUE DOG/Mentőkutya

ár: 75
Képes megtalálni megsérült és eltűnt személyeket.

Tűzoltók:

FIREFIGHTER NORM/Tűzoltó

ár: 25
Képes nemsérült embereket irányítani, sérülteket elvinni, kisebb tárgyakat felemelni, illetve a tűzoltósági eszközöket használni.

 

 

FIREFIGHTER MASK/Légzőmaszkos tűzoltó

ár: 75
Képes nemsérült embereket irányítani, sérülteket elvinni, kisebb tárgyakat felemelni, illetve a tűzoltósági eszközöket használni.

 

 

 

FIREFIGHTER ABC/ABC-ruhás tűzoltó/Vegyvédelmis tűzoltó

ár: 100
Képes nemsérült embereket irányítani, sérülteket elvinni, kisebb tárgyakat felemelni, a tűzoltósági eszközöket használni, ileltve fertőzött személyeket a fertőtlenítőautó kísérni/vinni.

 

 

DIVER/Búvár

ár: 250
Képes fuldokló embereket megmentetni, illetve ví alatti tárgyakat megjelölni.

Rendőrök:

POLICEMAN/Járőr

ár: 25
Képes letartóztatni, kikérdezni, a forgalmat megállítani vagy elterelni, távoltartani a nézelődőket.

 

 

SHOOTER/Készenléti rendőr

ár: 200
képes letartóztatni, illetve van fegyverviselési engedélye:)

 

 

SHARPSHOOTER/Mesterlövész

ár: 350
Egy lövéssel meg tud ölni bárkit.

 

PSYCHOLOGIST/Pszichológus

ár: 300
Képes kérdezni, ileltve bűnözőkkel tárgyalni.

Technikus:

ENGINEER/Mérnök

ár: 500
Képes a járműveket megjavítani, illetve dolgokat ki-be kapcsolni

 
Számláló
Indulás: 2007-05-10
 
Pontos idő
 
Szavazás
Lezárt szavazások
 
Emergency 1=Vészhelyzet
 
Emergency 2
 
Emergency 3
 
Emergency 4
 
Feuerwehr Simulator 2010
 
Emergency 2012
 

A végtelen szeretet az egyetlen igazság, minden más illúzió.    *****    Ha sok mindent tudni szeretnél és válaszokra vársz látogass el oldalamra!    *****    SZEREPJÁTÉK - Csatlakozz közénk és légy részese egy kalandnak - FRPG - Még nem késõ csatlakozni - SZEREPJÁTÉK    *****    VANESSA HUDGENS - A LEGNAPRAKÉSZEBB MAGYAR RAJONGÓI OLDALAD A TEHETSÉGES ÉNEKES-SZÍNÉSZNÕRÕL - VANESSA HUDGENS    *****    Ipari elektronkia szerviz, villamos kéziszerszám javitás, érintésvédelmi felülvizsgálat. elektronika-szerviz.gportal.hu    *****    Minden lány egy kicsikét királylány, minden Fiú kicsit hõs lovag. - FRPG    *****    | WATTPAD | Egy neves gimnázium, egy gazdag, arrogáns srác és egy ösztöndíjas lány nem mindennapi szerelme | WATTPAD |    *****    Szerepjáték – Csatlakozz közénk, és részese Te is a kalandoknak - FRPG    *****    Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs. - Egy igazi hõs sem tudja magáról, hogy hõs.    *****    Nincs Új Poszt Cousin & Best Friend & A Lot More    *****    az új élet reményében, hajózz    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér    *****    csillagütközés marcangolta nász    *****    Katt!Katt!Katt! Lépj be a galopp versenyparkunkba! Katt Katt!    *****    Új lovas szerepjáték! * Új lovas szerepjáték! * Lépj be a lovak csodálatos világába! Nevelj te is nálunk!    *****    ANELIATH - varázslat és sárkányvér- Te ki leszel ebben a csavaros Történetben? - SZEREPJÁTÉK    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Te ki leszel ebben a csavaros, mágiával, intrikával és hataloméhséggel fûszerezett olvasztótégelyben?    *****    Vörös sziluett az emlékvárban    *****    'cause I am only human